НА ТРИ - ЩЕ БІЛЬША ЗНИЖКА, 29.08.2017 16:00
(068) 351-73-19
ПН-ПТ c 10:00 до 19:00
СБ c 10:00 до 18:00
       
товаров: 0
на сумму: 0 грн

29.08.17 НА ТРИ - ЩЕ БІЛЬША ЗНИЖКА

Це ВПЕРШЕ, коли ПЕРШЕ ВЕРЕСНЯ не оминуло й тебе. Так кортить зібрати та одягнути найважливішу школярську обновку – портфель. Бо бантики, краватки, новенька форма, то щоб мамине око раділо, а от наплічник – твоя найцінніша власність. Всеньке літо батьки переконували, що ти вже дорослий. «Школа, то твоя робота, а оцінки – зарплатня», - говорили вони. А тут... знання в початковій школі не оцінюють, підручника ще не дали, зошити зберігає вчитель. Виявляється,  тобі  до свого портфеля й покласти майже нічого…
 
Вберегти від розчарування зможе власна книга-всезнайка. Вона і для навчання згодиться, і до школи її взяти не соромно. Це вам не збірка казок для дошкільнят, а "ПЕРШИЙ ІЛЮСТРОВАНИЙ ДОВІДНИК ШКОЛЯРИКА", або велика кольорова книга запитань та відповідей "ЩО? ЧОМУ? НАВІЩО?", чи пізнавальна - "ЯК ВИГОТОВЛЯЮТЬ ЗВИЧАЙНІ РЕЧІ".

Обрати енциклопедію на будь-який смак та вік можна клікнувши СЮДИ. А щоб покупка стала ще доступнішою, до 11 вересня ми робимо на всезнаючі книги знижки. Віднімаємо 10% від вартості комплекту з двох і 15% від комплекту з трьох будь-яких енциклопедій від КМ-Букс. Ось така проста математика! Результат – задоволений школярик з улюбленими книгами, які можна вивчати на перерві зі шкільними друзями.
 

ЩОБ ОТРИМАТИ ЗНИЖКУ:

  • Оберіть книги з розділу Дитячі енциклопедії КМ-Букс
  • У кошику, в полі коментар напишіть промослово "ДО ПОРТФЕЛЯ ШКОЛЯРУ" (або ж назвіть його по телефону). 
  • Менеджер, відніме від вартості вказаної на сайті 10% якщо у замовленні 2 енциклопедії та 15%, якщо ви замовили 3 енциклопедії.

*Зверніть увагу, ціни на сайті вказані без знижки. 10% та 15% віднімається від ціни зазначеної на сайті.
**Знижка не плюсується з іншими знижками, акціями та акційними пропозиціями.
***Акційні товари не підлягають обміну та поверненню.