"МИКИТА КОЖУМ'ЯКА" - ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ 3D-МУЛЬТФІЛЬМ!, 04.10.2016 17:24
(068) 351-73-19
ПН-ПТ c 10:00 до 19:00
СБ c 10:00 до 18:00
       
товаров: 0
на сумму: 0 грн

04.10.16 "МИКИТА КОЖУМ'ЯКА" - ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ 3D-МУЛЬТФІЛЬМ!


Хто б міг подумати, що у славетного Кирила Кожум'яки з'явиться на світ синочок Микитка, зовсім не схожий на свого відомого татка! Хоч наш Микитка і зростом не вийшов, і силу батьківську не успадкував, однак випала йому доля рятувати всенький світ людей і світ магії від відьми.

13 жовтня відбудеться дебют української 3D-анімації за мотивами однойменної казки Антона СІЯНІКИ. Яким він буде - скоро дізнаємося! А вже сьогодні ми починаємо розіграш квитків на показ цього мультфільму.

Чи знали ви, що дякуючи Видавничій групі КМ Букс, історія про Микиту вже існує у форматі книги ще з 2011 року?! Отже, всі допитливі та охочі до пригод книголюби, можуть ретельно підготуватися до прем'єри мульту - прочитати книгу "МИКИТА КОЖУМ'ЯКА", щоб було з чим порівняти!

Що ж стосується прем’єри 3D-мультфільму - то це має бути щось неймовірне і варте очікування!
Над його створенням працювало понад 200 чоловік. До музичного супроводу залучили оркестр, що налічував 62 особи. Спеціально для фільму написано 7 пісень, головну з яких виконує співачка Злата Огнєвіч. Постановкою анімаційних сцен займався Віктор Андрієнко, який також озвучив декількох персонажів, зокрема друга головного героя кажана Едді. Відьма говоритиме голосом Руслани Писанки, а славетного Кирила Кожум’яку озвучив сам Василь Вірастюк.
Студія-виробник мультфільму повідомила, що отримала контракти на показ мультфільму у 15 країнах світу!

Інтернет-магазин Bukva.ua хоче подарувати 2 пари квитків та книгу "МИКИТА КОЖУМ'ЯКА" у яскравій кінообкладинці.
Кому? - Дуже великий шанс, що саме тобі! ;)
Заходь до наших офіційних спільнот ВКонтакте і Facebook та бери участь у розіраші козково-героїчного дозвілля!