РЕАЛЬНИЙ ВОВК. НЕЗАБАРОМ У КИЄВІ, 02.06.2016 16:10
(068) 351-73-19
ПН-ПТ c 10:00 до 19:00
СБ c 10:00 до 18:00
       
товаров: 0
на сумму: 0 грн

02.06.16 РЕАЛЬНИЙ ВОВК. НЕЗАБАРОМ У КИЄВІ

Друзі!
Запрошуємо вас на тренінг-інтенсив Джордана Белфорта - Реального Вовка з Уолл-стріт, який знає все про грамотні продажі, мистецтво комунікації і правильний підхід до переговорів. За один день він навчить всьому, що витягнув зі свого досвіду за роки роботи в брокерській компанії.

Сьогодні він - автор бестселера, тренер і консультант великих світових компаній. Його тренінг - це мінімум теорії і максимум практичних знань і навичок. В своїй діяльності він розвинув теорію про "Правило 4 секунд", яке доводить: аби стати тим, кому довіряють - потрібні лічені секунди - вся справа в умінні володіти тілом і голосом, ставити правильні питання і чути правильні відповіді. Він активізував Прямолінійну систему переконання, де виявив головні правила роботи з клієнтом, партнером або співробітником. Його "козир" - комунікація, грамотна і послідовна.

Зовсім скоро в продажу з'явиться книжка Джордана Белфорта "Вовк з Уолл-стріт" українською мовою від Видавничої групи КМ-Букс, а вже 10 червня ви зможете почути його спіч в Палаці "Україна".

Деталі про захід на сайті: realwolf.com.ua