ФРЕДЕРИК БЕҐБЕДЕР В УКРАЇНІ!, 13.09.2018 10:00
(068) 351-73-19
MO-WE from 10:00 toо 19:00
Sb from 10:00 to 18:00
       
  
  • Login  |  Registration
  • goods: 0
    total: 0 UAH

    13.09.18 ФРЕДЕРИК БЕҐБЕДЕР В УКРАЇНІ!

    Гучна новина про приїзд всесвітньо відомого французького письменника Фредеріка Беґбедера нещодавно сколихнула книжкову Україну! Автор презентуватиме український переклад нового — гострого, наповненого багатьма сенсами та, як і зазвичай, частково автобіографічного роману «Життя без краю». Зустріти автора світового рівня, побувати на презентації нового життєствердного роману, отримати автограф та відірватись на шалених вечірках читачі матимуть змогу одразу у двох містах — Києві та Львові! Спеціально для вас розповідаємо що, де і коли відбуватиметься ;)



    17 вересня, КИЇВ

       17:30 – 19:00 — презентація книги «Життя без краю» Фредерика Беґбедера та автограф-сесія. Неможливо пропустити нагоду побачити особисто письменника світового рівня та взяти омріяний автограф. Захід проводитиметься у книгарні «Буква» (вул. Богдана Хмельницького, 3-Б, 2-й поверх).
    Просимо звернути увагу на правила проведення автограф-сесій нижче*

       19:30 - 21:30 — ексклюзивна презентація на «Південному березі Києва» (Труханів острів), під час якої пройде показ фільму за однойменним романом автора «Ідеаль» під відкритим небом та спілкування у неформальній обстановці.

        О 22:00, одразу після показу фільму, розпочнеться вечірка «Життя без краю» на честь Фредеріка Беґбедера. Вікові обмеження вечірки 18+. Таку подію неможливо пропустити! Вхід на вечірку платний. Інформація щодо придбання квитків буде опублікована згодом.

       Детальніше про презентацію на сторінці івента у Facebook

       Інформація про вечірку тут


    18-19 вересня, ЛЬВІВ

    18 вересня:

       21:00 – 03:00 — PLAYBOY & BEIGBEDER PARTY (Fest Republic, вулСтарознесенська, 24-26). Шалена вечірка для тих, хто вміє жити на повну! Готуйтесь, буде гаряче!

    19 вересня:

       12:00 – 13:45 — відкриватиме ювілейний фестиваль автограф-сесія Фредеріка Беґбедера (Стенд КМ-Букс №128), де очікується неабиякий ажіотаж. І ми вам радимо не проґавити таку унікальну можливість отримати автограф на одній із семи виданих на цей момент книг Фредерика Беґбедера у самого автора!
    Просимо звернути увагу на правила проведення автограф-сесій нижче*

         О 14:00 розпочнеться презентація книги «Життя без краю» Фредеріка Беґбедера (Палац Мистецтв, Конференц-зал, 2-й поверх, вул. Коперніка, 17) та триватиме до 15:15. Ви почуєте з перших вуст, який саме період життя письменника надихнув його на написання такої мотивуючої та життєствердної книги.


    *ПРАВИЛА ПРОВЕДЕННЯ АВТОГРАФ-СЕСІЙ:

     
    До автограф-сесії допускаються лише ті книги автора, які вийшли з друку від Видавничої групи КМ-Букс: «Життя без краю», «Ідеаль», «Французький роман», «Кохання живе три роки», «99 франків», «Бесіди нащадка епохи», «Уна і Селінджер».
     Нічого окрім книг автор не підписуватиме.

     Через брак часу позування автора для фото/селфі є неможливим. Фото можна робити тільки в момент підписання книги. Для цього поруч буде відповідальна людина, яка вам із цим допоможе.

     Просимо звернути увагу на те, що для автограф-сесії відведено обмежену кількість часу, тому наполегливо рекомендуємо дотримуватися всіх вищевказаних вимог. За дотриманням вимог слідкуватиме відповідальний співробітник видавництва.