ПРИДБАЙ КНИГУ – ВИГРАЙ ПАРНИЙ КВИТОК НА ФІЛЬМ!, 29.02.2016 18:00
(068) 351-73-19
ПН-ПТ з 10:00 до 19:00
СБ з 10:00 до 18:00
       
товарів: 0
на суму: 0 грн

29.02.16 ПРИДБАЙ КНИГУ – ВИГРАЙ ПАРНИЙ КВИТОК НА ФІЛЬМ!

Для всіх поціновувачів хороших екранізацій книг! Бери участь у розіграші 4-ох парних квитків на фільм "Дивергент. Глава 3: Віддана".

Із 1-го по 14-те березня придбай будь-яку книгу  Вероніки Рот в інтернет-магазині bukva.ua  та стань учасником розіграшу квитків, від офіційного дистриб'ютора фільму в Україні Ukrainian Film Distribution, на найочікуваніший фільм цієї весни!

У третьому фільмі касової франшизи «Дивергент. Глава 3: Віддана» Тріс (Шейлін Вудлі) і Фор (Тео Джеймс) вперше покидають місто і своїх близьких і опиняються в небезпечному світі за стіною, що відокремлює Чикаго, де їм відкривається шокуюча правда.
Тріс і Фор повинні швидко розібратися, кому можна довіряти, адже битва, яка розгорається за стінами Чикаго, загрожує всьому людству. Щоб вижити, Тріс доведеться зробити непростий вибір між мужністю, вірністю, любов'ю і необхідністю йти на жертви.


Розіграш квитків відбудеться 15-го березня  за допомогою системи генерації випадкових чисел random.org. Його результати будуть оприлюднені на сайті bukva.ua!

Реліз фільму "Дивергент. Глава 3: Віддана" на екранах кінотеатрів України з 10 березня 2016 року.

Міста прокату фільму: Біла Церква, Вінниця, Дніпропетровськ, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільський, Київ, Кіровоград, Кременчук, Кривий Ріг, Луцьк, Львів, Маріуполь, Миколаїв, Одеса, Рівне, Суми, Тернопіль, Трускавець, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів.

ЧИТАЙ КНИЖКУ – ДИВИСЬ ФІЛЬМ!

 15.03.2016

РЕЗУЛЬТАТИ РОЗІГРАШУ ПАРНОГО КВИТКА НА ФІЛЬМ «ДИВЕРГЕНТ. ГЛАВА 3: ВІДДАНА»"!

Незабаром, переможці зможуть насолодитися продовженням непервершеної трилогії!

Вітаємо! Всім дякуємо за участь!

Завжди ваша, bukva.ua