Звернення до покупців адміністрації Інтернет-магазину, 10.11.2015 14:01
(068) 351-73-19
ПН-ПТ з 10:00 до 19:00
СБ з 10:00 до 18:00
       
товарів: 0
на суму: 0 грн

10.11.15 Звернення до покупців адміністрації Інтернет-магазину

Шановні наші Покупці!
 
У першу чергу, хочемо принести свої вибачення за можливі незручності, пов'язані з перебоями в роботі сайту нашого інтернет-магазину. Відбувся технічний збій, внаслідок чого, частина наших клієнтів не може зайти на сайт під своїми реєстраційними даними. 
 
Якщо у Вас виникли труднощі зі входом в особистий кабінет, - спробуйте зареєструватися знову. Також в новому акаунті потрібно активувати Вашу Дисконтну карту, перейшовши за відповідним посиланням в особистому кабінеті. У разі виникнення будь-яких помилок, неможливості реєстрації акаунта або активації карти, відразу звертайтеся до онлайн-консультанту в скайпі або в чаті на нашому сайті.
 
По всіх виникаючим питанням - реєстрації, активації карти, оформлення замовлення або роботі сайту в цілому - можете звертатися в наш call-центр, який працює щодня з 9:00 до 21:00 без перерви. Наші контакти: тел. (044) 359-0-369, e-mail: contact@bukva.ua, skype: sales.bukva.ua.
 
Наші IT-фахівці докладають максимум зусиль, щоб спростити процедуру повернення до своїх акаунтів всіх зареєстрованих клієнтів і відновлення нормальної роботи інтернет-магазину.
 
Ми дякуємо Вам за те, що Ви залишилися з нами у важкі для нас часи і будемо робити все можливе, щоб радувати Вас цікавими новинками, вигідними цінами, корисними новинами, приємними акціями та розіграшами.
Реєстрація чека