ЧОГО ЧЕКАТИ ВІД ВИДАВНИЦТВА КМ-БУКС?, 23.06.2017 15:00
(068) 351-73-19
ПН-ПТ з 10:00 до 19:00
СБ з 10:00 до 18:00
       
товарів: 0
на суму: 0 грн

23.06.17 ЧОГО ЧЕКАТИ ВІД ВИДАВНИЦТВА КМ-БУКС?

Новинок, новинок і ще раз новинок! А від інтернет-книгарні bukva.ua буде багато знижок на книги.
 
Початок наступного місяця багатий на книги для жіночої та підліткової аудиторії читачів. Чекаємо на збірку романтичних оповідань "НАЙ СНІЖИТЬ". Так, назва трішки не по сезону, але одним з авторів книги є Джон Грін - автор "ПРОВИНИ ЗІРОК" та "ПАПЕРОВІ МІСТА". А наші книголюби вже давно і дуже-дуже просять повідомити їх про надходження чергового перекладу якоїсь із його повістей. Тож, скоро буде!
 
Ще чекайте перевидання книги "
ТАЄМНИЦЯ МОГО ЧОЛОВІКА" Ліян Моріарті. Цього разу книга з'явиться у м'якій палітурці.
 
Також, варто звернути увагу на "
УСЕ, ЩО МИ БЕРЕЖЕМО" Керрі Лонсдейл - приємний роман із крапелькою детектива. Історія, яка нагадує, як ми часто задумуємось про те що в нас було, тільки вже після втрати...
 
Й очікуємо вже сьому книгу серії «
ВІДКРИЙ СВІТ». Її авторка - Олена Ящук-Коде, розповість ласим на подорожі читачам, як вона мешкала в Парижі та Лондоні. Також, розкаже нюанси, до яких слід готуватися тим, хто тільки планує своє знайомство зі столицями Франції та Великобританії.
 
Приємний бонус нашим книголюбам. ДО 2 ЛИПНЯ ці чотири книги можна 
замовити зі знижкою 15%. Щоб придбати книги зі знижкою - замовте їх на сайті bukva.ua а менеджер відніме 15% під час його обробки.


*Зверніть увагу, ціни на сайті вказані без знижки. 15% віднімається від ціни зазначеної на сайті менеджером під час опрацювання вашого замовлення.
 **Знижка не плюсується з іншими знижками, акціями та акційними пропозиціями
.