ФРЕДЕРІК БЕҐБЕДЕР У КИЄВІ!, 16.09.2016 17:24
(068) 351-73-19
ПН-ПТ з 10:00 до 19:00
СБ з 10:00 до 18:00
       
товарів: 0
на суму: 0 грн

16.09.16 ФРЕДЕРІК БЕҐБЕДЕР У КИЄВІ!

18 вересня до Києва завітає найвідоміший сучасний французький письменник та публіцист, сценарист і актор ФРЕДЕРІК БЕҐБЕДЕР

Це знакова літературна подія, адже вперше письменник такого рівня прибуде до України на запрошення видавництва. Візит Фредеріка Беґбедера в Україну організовує Видавнича група КМ-Букс за підтримки української національної мережі книгарень «Буква».


Зустріч із письменником відбудеться 18 вересня у книгарні «Буква», пр-т Оболонський, 1-Б (ТРЦ Dream Town 1, ст.м. Мінська).


З 12:00 до 14:00 проводитиметься презентація книг Фредеріка Беґбедера, що вийшли з друку українською мовою від Видавничої групи КМ-Букс. Це такі світові бестселери, як: «99 франків» та «Кохання живе три роки»які були успішно екранізовані в однойменних фільмах. Ще одна книжка - зібрані за останні п'ятнадцять років інтерв’ю з такими відомим особистостями, як Умберто Еко, Бернар Франк, Мішель Уельбек, Бернар-Анрі Леві «Бесіди нащадка епохи». А також, останній його роман опублікований у 2016 році «Уна і Селінджер».

На сьогодні, всі місця на презентацію вже заброньовані.  Але, інтернет-магазин bukva.ua має для своїх найкращих читачів 2 запрошення на цей масштабний літературний захід. Одне з них ми вирішили розіграти тут, на сайті, а інше - на сторінці нашої офіційної спільноти ВКонтакте.

Для участі в розіграші потрібно:

1. Придбати будь-яку з книг Беґбедера від Видавничої групи КМ-Букс на сайті bukva.ua в період із 10 по 16 вересня 2016 року. 

2. У кошику, в полі коментар написати "Хочу на презентацію книг Беґбедера", або сказати про це менеджеру.

16 вересня, Random.org визначить щасливця, якому ми подаруємо запрошення на презентацію книг Фредеріка Беґбедера за участі автора!


РЕЗУЛЬТАТИ РОЗІГРАШУ ГОТОВІ!
Голубєва Еліна, вітаємо! Саме Вам bukva.ua, керуючись вказівками RANDOMА, дарує запрошення на презентацію нових перекладів книг Беґбедера!
Чекаємо Ваших коментарів про враження від книги і від зустрічі!